Disclaimer

Disclaimer voor alu-velgrepair.be

Alu Velgrepair (KBO: BE0707.984.192), hierna te noemen AVR, verleent u hierbij toegang tot alu-velgrepair.be en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
AVR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op alu-velgrepair.be is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Alu Velgrepair.

Aansprakelijkheid

AVR spant zich in om de inhoud van alu-velgrepair.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op alu-velgrepair.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van AVR.
In het bijzonder zijn alle prijzen op alu-velgrepair.be onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op alu-velgrepair.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan AVR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij AVR.
KopiŽren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van AVR, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan regelmatig gewijzigd worden.Beoordelingen

13 Maart 2015

Amazing

Ik had velgen gekregen van een vriend, maar zwaar beschadigd en krom. Robby van Alu-Velgrepair heeft deze voor mij weer nieuw gemaakt. Mijn autootje rijdt nu ook veel beter en oogt ook veel mooier nu. Bedankt Robby. Mooie website ook & informatief.
Groeten. Heyrman D.

03 Februari 2015

Bedankt Alu Velgrepair

Jullie hebben vorig jaar mijn velgen een nieuw kleurtje gegeven, ze hadden geen schade alleen wilde ik iets unieks. Jullie hebben ze diep zwart gepoten en de rand schadevrij gemaakt en opnieuw gepolijst. Ik ben er zeer tevreden over en ze zijn nog altijd mooi.
Groetjes Gys V.