Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring

Het repareren van velgen vereist specifieke kennis van lichtmetalen velgen en natuurlijk de benodigde ervaring op het gebied van velgen reparatie.
Onontbeerlijk bij de reparatie van velgen zijn de juiste apparatuur en Alu Velgrepair die u snel en professioneel van dienst kan zijn.
Bij Alu Velgrepair is iedereen welkom , van groot of klein bedrijf tot particulier , van raceteam tot hobbyist.
Alu Velgrepair heeft voor ieder budget een passende oplossing.

Herstellen

Bij het repareren van uw velgen staat de veiligheid van u en uw passagiers altijd voorop!
Alu Velgrepair heeft voor elk probleem een oplossing. Van stoeprand schade aan uw velgen tot scheuren en deuken, wij repareren het voor u.
Elke velg wordt voor reparatie op gebreken gecontroleerd, na de velg reparatie volgt een nauwgezette controle van elke gerepareerde velg.

Atelier & beheer

Omdat Alu Velgrepair alles doet in eigen atelier & beheer, kan Alu Velgrepair aan een zeer scherpe prijs leveren en is ook uw herstelling sneller klaar.
Alu Velgrepair monteert uw banden terug op uw velgen!!!

Vragen en/of info!!!

Indien u vragen heeft of gewoon informatief wat wilt weten over het herstellen van uw velgen, poederlakken of speciale wensen heeft, aarzel dan niet om Alu Velgrepair te contacteren of om een afspraak te maken.Beoordelingen

13 Maart 2015

Amazing

Ik had velgen gekregen van een vriend, maar zwaar beschadigd en krom. Robby van Alu-Velgrepair heeft deze voor mij weer nieuw gemaakt. Mijn autootje rijdt nu ook veel beter en oogt ook veel mooier nu. Bedankt Robby. Mooie website ook & informatief.
Groeten. Heyrman D.

03 Februari 2015

Bedankt Alu Velgrepair

Jullie hebben vorig jaar mijn velgen een nieuw kleurtje gegeven, ze hadden geen schade alleen wilde ik iets unieks. Jullie hebben ze diep zwart gepoten en de rand schadevrij gemaakt en opnieuw gepolijst. Ik ben er zeer tevreden over en ze zijn nog altijd mooi.
Groetjes Gys V.